Bullpadel Hack 21 Nu 3290 kr (3790kr)

BULLPADEL HACK 2 2021 PADELRACKET

Bullpadel Hack 02 2021 är ett hybridformat padelracket för maximal fart utan att förlora kontroll.

Hack 02 innehåller helt nya ytskiktet Tricarbon som består av tunnare och lättare kolfiber lager som är sammanvävda i tre olika riktningar. Detta gör att bollen kan fångas upp snabbare och bättre än tidigare!

Innerkärnan Adaptiva är en skumgummikärna av typen Multieva som är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen i bollträffen. Racketen har en Vibradrive teknik som absorberar vibrationer för att minska skador. För att skydda racket mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield.

På Hack 02 kan spelaren individuellt anpassa rackets vikt och balans genom att sätta på Bullpadels egna vikter. Man kan sätta mellan 1-3 Protector Custom Weight á 3 gram för att ändra balansen i racket. Det går även ändra vikten på racket genom att byta bottenpluggen mot Bullpadels Grip Custom Weight på 5 eller 10 gram.

Hack 02 kommer färdigmonterat med det innovativa ergonomiska grepp Hesacore som minskar vibrationerna i slaget och som eventuellt kan ge upphov till padelarmbåge.

Till racketet medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning för att skydda ditt padelracket mot temperaturskillnader.

SPECIFIKATION:

Vikt: 365-380 g

Ramprofil: 38 mm

Form: Hybrid

Balans: Hög

Padelfodral: Ingår

Ytskikt: Tricarbon

Kärna: Multieva Adaptia

Kraft / Kontroll: 100/90