Varlion Avant Difusor Black 2.0
Pris 2390 kr (2590 kr)

Kombination av fart och kontroll från Varlion!

Varlion grundades 1993 i Buenos Aires men bedriver sedan 2001 sin verksamhet i Spanien. Varlion anses vara ett exklusivt padelmärke på marknaden och tillverkar idag racketar med absolut högsta kvalitet.

Avant Carbon Difusor Black 2.0 är droppformad vilket bidrar till en härlig kombination av fart och kontroll. Vi rekommenderar detta padelracket för dig som vill ha ett relativt förlåtande racket men är ute efter lite mer fart än vad syskonet LW Carbon Difusor Black 2.0 ger dig.

Carbon Difusor Black LTD Edition är fullproppat med teknologier där några av dom listats nedan:

- Hexatex Struktur
En mönstring på slagytan som bidrar till bra effekt vid kick och skruvade bollar.

- Gradual Holes
Varlion har valt att använd sig av 3 olika storlekar på hålen i racketen. Vid center finner vi dom minsta hålen, närmare ramen har man gjort hålen aningen större och längst ut mot ramen är hålen som störst. Detta motverkar vibrationer och gör det mer balanserat och kraftfullt.

- Hexagon Frame
Ramen är sexkantig vilket enligt Varlion gör den mer vridstyv och stabil. Detta bidrar till en mer solid känsla vid bollträff.

- WINGS Difusor
Precis över greppet, i ''öglan'' har man applicerat denna teknologi som enligt Varlions tester reducerar luftmotståndet med 27%.