Babolat Movea Black Woman 1150kr (1350kr)

Movea Woman Black är det perfekta skovalet för dig som söker extra stabilitet för dina fötter. Babolat har tillsammans med Mundo, som tillverkar underlaget till banorna på World Padel Tour, tagit fram en sula som är specifikt anpassad just för padel. Istället för ett fiskbensmönster som används på grustennisskor har man tagit fram ett nytt typ av mönster som ska ge det optimala greppet och rörligheten på en padelbana.

Detta är stabil sko som ändå ger bra smidighet på padelbanan. Skon har en välutvecklad andningsförmåga och är väldämpad vilket ger skydd mot stötar för både hälen och den främre delen av foten. Skons överdel är tillverkad i det patenterade materialet MATRYX som består av kevlar och polyamid som vävs ihop för att skapa ett ultralätt material som samtidigt skapar otrolig stabilitet. Sulan är tillverkad av Babolats långsiktiga samarbetspartner Michelin vilket säkerställer ett gummimaterial i världsklass med lång hållbarhet.

Observera att skor från Babolat är små i storlekarna. Vanligtvis behöver du välja en sko som är en halv eller en storlek större än du brukar ha i andra skor. Nedan ser du en tabell över storlekar och innermått på skor från Babolat. Mät längden på din fot och lägg på ca 0,5 cm.